Klicka här för att komma till Facebook eventet

Företagsrock - Vi vill tacka de företags som deltog under 2017
Effektiv Bygg, Semcon, CEVT, Australien Bygg, Göteborgs Stad Intraservice, Rejlers Sverige, WSP Sverige, Cochlear Bone Anchored Solutions, NetEnt, Workwear, Chalmers, Devkittens, Enfo Zystems, Knightec, RZ Mekpart, Borås Energi, Billies Tryckeri, Sahlgrenska Neurokirurgen och Valmet AB.
2017 års vinnare av FöretagsRock - Effektiv Bygg med Effektiv Rockers. Se videos här
I samarbete med

Nu är det åter dags för årets stora händelse

för företag i Göteborg och Västsverige!

Där alla musikstilar och alla företag är välkomna!

Nu är det äntligen dags för alla företag som missade att visa upp sina musikaliska talanger under 2017 att ta igen det under 2018!

FöretagsRock är en tävling där företag, organisationer och föreningar tävlar om titeln "årets företagsband". Det fungerar som en turnering, där alla band börjar med en spelning där fansen och en jury bedömer banden. Sedan tar förhoppningsvis ert band sig vidare emot fler spelningar och till sist den stora finalen.

När: Deltävlingarna är samtliga onsdagar i oktober. Två semifinaler som hålls i november samt den stora finalen som är den på lucia den 13 december. Se Facebookeventet för mer information kring vilka företagsband som spelar och vilken dag. KLICKA HÄR!

Vart: Samtliga band spelar på Sticky Fingers och börjar på Klubbscen samt senare på Topp Floor vid semifinal och final.

Ert band kommer få spela på samma scener som bland annat Håkan Hellström, In Flames, Juilette Lewis & The Licks, Yngwie Malmsteen, Rival Sons, Sahara Hotnights, The Sounds, Backyard Babies, Ryan Adams, LA Guns för att nämna några som har spelat på samma scen som ditt band nu skall få chansen att spela på.

Punk, Jazz, Pop eller Hårdrock? Vi ser givetvis gärna ett mångfald mellan musikstilar. Och med galnare framträdande desto bättre, då framförandet på scen kan vara att avgörande moment i tävlingen!

Utmana även era konkurrenter, leverantörer eller andra företag i om vilket företag som rockar mest! Gör ni just detta så kan det finnas lite överraskningar väntandes! 

Även om vi har en jury så kommer publiken ha den största rösten i tävlingen! Så se till att skaffa fans!

Vi främjar givetvis mångfald på alla sätt. Ingen skall känna sig utesluten på grund av normer. Vi tillåter inte rasistiska band eller politiska åsikter på scen.

 

Priser

Studiotid: Förutom äran av att vara det bästa företagsbandet i Göteborg och Västra Götaland med allt vad som tillkommer med det. Så kommer ni få en heldag med platina, prisbelönta musikproducenten Pedro Ferreira i hans nya studio av högsta världsklass Spinroadstudios i Lindome.

 

Själv har Pedro Ferriera bland annat meriter av att arbetat med ”The Darkness” och deras debut album, ”Stereophonics” och "Meat Loaf" för att nämna några.

Läs mer om studion och Pedro Ferriera här!

 

Som företag så vinner ni:

- 4 veckors radio kampanj i Pirate Rock (Med Göteborg, Kungälv sändarna)

- 1 helsida i Marknadscheferna Magasin (Edition Västsverige)          Upplaga 5000 ex 

Tävlingsregler

 

 1.  Ett öppet sinne! För det kommer att bli sjukt roligt!
   

 2. Tävlingen är öppen för icke etablerade band i Göteborg och Västra Götaland.
   

 3. Runt 50% av medlemmarna i bandet ska vara anställda i företaget/organisationen. Eller typ 2 av 5 om man har en sådan uppsättning. Men hör av er om ni är osäkra!
   

 4. Högst 10 deltagare per band.
   

 5. Varje band bör spela minst 3 låtar begränsat sitt framträdande till 15 till 20 minuter. (gärna covers).

 

Klicka på nedan på knappen "Registrera bandet" för att anmäla ert band till årets bästa bandtävling inom företagen i Göteborg.

Anmälan till

FöretagsRock 2018

Avgift

 

Alternativ 1: 2 500kr + moms

Enbart anmälningsavgift där man repar i egen lokal.

 

Alternativ 2: 4 000kr + moms

Anmälningsavgift där bandet kommer att ha tillgång till replokal fullt utrustad med trummor, förstärkare och sånganläggning. (5 tillfällen)

 

Om ni vill kontakta oss så använd formuläret! 

Så återkopplar vi så fort vi kan.